Jakuzzik

.

Pluto medencénk 5 fürdőző számára is elegendő helyet biztosít, mégis, akár kis helyen is kényelmesen elfér. Két fekvőhellyel, köztük egy mySEAT™ kialakítással készült medencénk. Emellett myJETS™ kialakítással is elláttuk egyik ülőhelyét, mely megszünteti a nyak- és váll fájdalmakat.


myJETS™ nyak- és vállmasszázs fúvókák

A fúvókák különleges elrendezése intenzív nyak- és vállmasszázst biztosít.
Az ülőhely követi a test formáját, így Ön kényelmesen relaxálhat akár több órán keresztül.

A változatos igényeknek eleget téve olyan fúvóka-elrendezést terveztünk, hogy optimális masszázsélményt nyújtson.mySEAT™ - Neked&Neki

A mySEAT™ fekvőhellyel tervezőink kiküszöbölték a testmagasságból fakadó kényelmetlenségeket.

A saroktámasz ergonómikus kialakítása stabil fekvőhelyet kínál férfi és női vásárlóinknak egyaránt.

Pluto Jakuzzi vásárlási feltételek

Fizetési feltételek:

  • A megrendelés 50 % előleg befizetésével válik élő rendeléssé, átutalás esetén a gyártási idők az előleg beérkezésétől függően változhatnak.
  • Teljes vételár fennmaradó részének kiegyenlítése, a szállítást megelőzően minimum 3 munkanappal átutalással vagy bankkártyával, készpénzzel üzletünkben

Lemondás:

A megrendelés lemondását kizárólag írásban, e-mail címre megküldve fogadjuk el, vagy személyesen az üzletünkben. Felhívjuk tisztelt Megrendelőnk figyelmét, hogy a megrendelés Megrendelő által történt lemondása esetén a Megrendelő köteles a megrendelésben szereplő teljes bruttó vételár összegének 30%-át általános kártérítés, illetőleg kezelési és adminisztrációs költség jogcímén a Kodi 2010 Kft. részére megfizetni a rendelés lemondásáról szóló nyilatkozat közlésétől számított 3 munkanapon belül, mely összeg előlegfizetés esetén az előleg összegéből visszatartásra kerül. Utóbbi esetben a Megrendelő ezen összeg visszakövetelésének jogáról a jelen okirat aláírásával kifejezetten lemond. A fennmaradó összeget a Kodi 2010 Kft. kamatmentesen fizeti vissza a Megrendelőnek, ha pedig a befizetett előleg az általános kártérítés, illetőleg kezelési és adminisztrációs költség fedezetére nem elegendő, úgy Megrendelő köteles a hiányzó összeget a rendelés lemondásáról szóló nyilatkozat közlésétől számított 3 munkanapon belül számla ellenében megfizetni.

Kiszállítás:

A termékek árai a szerelési, beüzemelési és szállítási díjat nem tartalmazzák(Ez alól kivételt képeznek az egyedi akciók.)  A megadott tervezett szállítási határidő a megrendelés visszaigazolás megrendelés napján történő aláírása, illetve az előleg prompt teljesítése esetén érvényes. Az esetleges késés időtartamával tolódhat a szállítás. A termékek tervezett szállítási időpontja a túra és a forgalom függvényében változhat. A rendelésre gyártott termékek esetében a gyártási részleg fenntartja a jogot az elkészülés dátumának változtatására. Szállítási szolgáltatás igénylése esetén a megrendelt terméket házig szállítjuk. A termék helyszíni mozgatását, a rendeltetési helyére történő rakodását, esetleges daruzást, beemelést Megrendelő bonyolítja. Masszázsmedence szállításához, kapacitáshoz mérten 1 vagy 2 főt biztosítunk, a tehergépkocsiról való leemelése után a rakodók biztosítása.Megrendelő feladata, arra felelősséget nem vállalunk. Masszázsmedence rakodásához 6-8 fő szükséges. A kért kiszállítási dátum kapacitás függvényében változhat, erről logisztikai csoportunk telefonon egyeztet Megrendelővel a kért kiszállítást megelőzően néhány nappal.

Beüzemelés:

A beüzemelést legkorábban a kiszállítás napját követő munkanapra tudunk előjegyezni, ami kapacitás függvényében változhat. Erről szervizünk telefonon ad tájékoztatást, illetve minden garanciális észrevételt itt szükséges bejelenteni:

Szerviz / beüzemelés egyeztetés:

Tel.: 06-29/564-380 /122. vagy 119. mellék

E-mail: szerviz@wellis.hu

Termékeinket kizárólag a termékek bekötési rajzainak megfelelően előkészített helyszínen üzemeljük be. Bekötési rajzok letölthetők wellis.hu honlapról.

A medencék és kádak, illetve egyes bútorok kivételével termékeinket lapra szerelt állapotban szállítjuk. Beépített vagy falfülkében elhelyezett termékek esetében a megrendelés és a szállítás közötti időszakban a helyiséget érintő méretváltozásból eredő hibákért nem vállalunk felelősséget! Kabinok beszerelése csak abban az esetben végezhető el, ha a szereléshez a szervizesnek megfelelő hely áll rendelkezésére, illetve a szereléskor a kabinnak el kell férnie átlósan a helyiségben. Kádak esetében a kiszárító rendszer csak pezsgőfürdővel együtt működik. Épített egyedi wellness berendezésekre megadott árak kizárólag a leszállítás napján megkezdett szerelés esetén érvényesek, amennyiben a helyszín előkészítés hiányából eredően újabb kiszállás szükséges, úgy Kodi 2010 Kft. plusz kiszállási díjat jogosult Megrendelőnek felszámítani. Masszázsmedence üzembe helyezését csak akkor áll módunkban elvégezni, ha a következő feltételek teljesülnek: a helyszín burkolási munkálatai elkészültek, a víz- villany- és csatorna kiállás a bekötési rajznak vagy tervnek megfelelően megvalósult, valamint szükség esetén a gépészeti tér kialakítása megtörtént. Amennyiben a szereléshez, beüzemeléshez szükséges helyszíni előkészítés az előre egyeztetett beüzemelési időpontra nem készül el és emiatt Szállító szakemberei nem tudják megkezdeni a munkálatokat, úgy Kodi 2010 Kft. plusz kiszállási díjat jogosult Megrendelőnek leszámlázni az aktuális árlista alapján.

Megrendelő által végzett szerelésből keletkezett meghibásodások javításai nem vonhatók garanciális javítási kötelezettség alá, ennek költségei Megrendelőt terhelik. Megrendelő kisebb jelentőségű és a rendeltetésszerű használatot nem akadályozó hiba esetén az átvételt nem tagadhatja meg.

A megrendelt terméket, a kért szállítási időt követően 10 napig tároljuk díjmentesen, majd automatikusan tárolási díjat számítunk fel a következő díjszabásnak megfelelően:

• Swimspa-k: 50 000 ft / db / hét

• Medencék: 25 000 ft / db / hét

• Kádak és szaunák: 10 000 ft / db / hét

• Egyéb termékek: 5 000 ft / db / hét, amely összeg a végszámla összegében jelentkezik.

Megrendelő által aláírt és lebélyegzett jóváhagyást követően az annak alapján elkészült számlán nem áll módunkban az adatokat megváltoztatni. A számla a visszaigazoláson szereplő jóváhagyott adatokkal kerül kiadásra, kérésre utólag nem módosítható.

A szerződő felek jogvita esetében - értékhatártól függően - a Siófok Városi Bíróság illetékességét kötik ki. 

Megrendelését köszönjük!

8600. Siófok,

2020.03.09