Térkövek

Leier és Semmelrock térkövek, szegélykövek

Leier térkövek

Leier Kaiserstein CASTRUM natúr térkő 

Az életvidám, természetes és finoman árnyalt színek valamint a finoman struktúrált felület fényárnyék játéka életörömöt visz az Ön kertjébe.

Egy különösen választékos és elegáns kerti burkolat sokrétű felhasználási lehetőséggel.  

Leier Kaiserstein CASTRUM antik térkő

Az életvidám, természetes és finoman árnyalt színek valamint a finoman struktúrált felület fényárnyék játéka életörömöt visz az Ön kertjébe.

A CASTRUM térköveket 14 cm szélességben és 7 különböző hosszúságban, vegyes csomagolásban kínáljuk. 

Leier Kaiserstein FORUM térkő

A FORUM térkő neve egyik legfőbb felhasználási területére utal, különösen erős oldaltartást biztosító kivitele és nagyméretű formái elsősorban közterületek burkolására teszik alkalmassá.

Elegáns, letisztult fugaképe, kis élletörése miatt könnyen llleszthető bármely építészeti stílushoz.

Leier Kaiserstein TEATRUM térkő

A TEATRUM térkő finomszórt felülete visszafogott, időtlen eleganciát sugároz. Megjelenésében fontos a tiszta vonalak, szigorú formák, finom fugák alkotta összhang.

Finom megmunkálása kellemes járásérzetet, szilárdsága nagy terhelhetőséget biztosít. Ideális termék kombinált funkciójú tereken történő felhasználásra. 

Leier Kaiserstein DOMINIUM térkő

A Domínium térkő strukturált felületének kialakítása lehetővé teszi műemléki és új építésű környezetben történő felhasználását.

Három méretformátuma elegáns, színéből adódóan életvidám, de ugyanakkor háttérbe húzódó felületek kialakítására ad lehetőséget. 

Leier Kaiserstein TAVERNA térkő

A TAVERNA térkő nagyszerűsége a ház körüli burkolt felületek fantáziadús kialakításában mutatkozik meg. A sikeres megjelenés titka az egyszerű formákban, szép színekben rejlik.

A térkő stabil felülete és szűk fugái garantálják a burkolt felület biztonságos használatát, akár kecses tűsarkú cipőkkel is. A térkő felülete még nedves állpotban is csúszásbiztos. 

Leier Kaiserstein MERCATO térkő

A satírozott felület, szabálytalanul letört élek egyedi, antik hatást biztosítanak.

Megfelelő színválasztással meleg hatást kölcsönöz a burkolat környezetének.

Természetes színvilága és felületkialakítása révén szépen illeszkedik a tradicionális, patinás környezetbe.

Leier Kaiserstein DOM Natur térkő

A térkő kopórétegéhez felhasznált különleges kvarchomok nem csak a burkolat finom, elegáns megjelenését, hanem a felület nagy kopási ellenállását is biztosítja.

Nagy terhelhetőségének köszönhetően gazdasági udvarok, üzleti funkciójú közterületek, felületek kialakításához is ideális termék.

Leier Kaiserstein DOM Antik térkő

A DOM® Antik térkő rusztikus megjelenését a szabálytalanul letört élek biztosítják. Az agyagszürke, palaszürke, és téglavörös színek hansúlyossá teszik a térkő természetes karakterét.

Színválasztéka egymáshoz illő árnyalatokból áll. Választható méretrendszere miatt ideálisan kombinálható más térkő típusokkal is. 

Leier Kaiserstein CORTE térkő

Corte térkövünk különlegességét a megmunkálás finomsága és a felületet alkotó természetes ásványőrlemény csillogása adja. Kreatív lehetőséget nyújt a téralkotáshoz Euroline burkolólapokkal történő kombinálhatósága.

Corte térkövünk a klasszikus és modern megjelenés
ötvözete. Méretválasztékában a hagyományos burkolatokat, míg csillogásával, értékes felületi anyagaiban és megmunkálásában a nagyvilági megjelenést egyesíti magában.

A PATIO térkő és falazó megerősíti a vidéki idill képét és könnyedén illeszkedik az urbánus építészetbe is. 

Leier PATIO térkő és falazókő

Formája, harmonikus színvilága és antik felülete révén klasszikus mintaképek lenyomataként van ránk hatással a PATIO térkő és falazókő. Térkő- és falfelületek kialakításához kínál sok egyedi megoldást.

Kerítések, kutak, díszfalazatok megépítése sem jelenthet akadályt Patio térkő és falazókővel. 

  • Sokszínűség
  • Kül- és beltérre is alkalmas
  • Különböző stílusirányzatokba illeszthető


Leier PIAZZA térkő

Sík felület, egyenes vonalvezetés, egyszerű formavilág. A széles méretválaszték gazdag lerakási mintavariációkat eredményez.

  • A három kőforma kombinálásával különböző burkolatminták kialakítását teszi lehetővé
  • A rejtett távtartóknak köszönhetően egyszerű beépítés
  • Teherautós forgalomra (10x20x8 cm kő)
  • Személyautós forgalomra

Leier ROLLO térkő

Rollo - a gördülékeny burkolatokhoz. Klasszikus felületével és sarkos, fuganélküli kiképzésével kifejezetten kellemes járásérzetet biztosít. Különösen ajánlott kiskerekes járműre tervezett burkolatokhoz. 

Az egyszintű felületi kialakítás miatt alacsony gördülési ellenálású termék. Zökkenőmentes kivitel, és a három kőforma kombinálásával különböző burkolatminták kialakítását teszi lehetővé.


Leier AGORA térkő

Az Agora térkő ívelt oldalaival mozgalmasságot és harmoniát kölcsönöz a burkolatnak. Szabályos vagy szabálytalan rakáskép, egyenes vagy ívekkel tagolt burkolatkép kialakítása sem okoz gondot.

Különböző burkolati minták kialakítását teszi lehetővé. 

Leier ÖKOLITH térkő

Az ÖKOLITH térkövel a felület teljes lezárása nélkül építhet szilárd burkolatot. A speciálisan formázott távtartóknak köszönhetően megfelelő felületi arányú fuga képződik a csapadékvíz elvezetéséhez.

  • CE-minősítés; személyautó forgalomra; fagy- és olvasztósóálló termék; csúszásmentes; natúr felület

Leier SERPENTINO térkő

Serpentino térkővel gazdaságosan készíthető stabil, rendezett burkolat. Egyszerű formai kialakításával magas forgalmi terhelés felvételére alkalmas.

  • személyautós, teherautós (8cm) forgalomra

Leier SOLIDO térkő

Solido a robusztus és funkcionális térkő. Kettőskötésű kapcsolódásának köszönhetően a fektetésre merőleges intenzív terhelések felvételére alkalmas.
Speciális változatai az alacsony ellenállású Solido zökkenőmentes és az extrém mennyiségű csapadékot a burkolatról gyorsan eltávolító drain kivitelű Solido ÖKO térkövek. 

Leier QUADRO térkő

Quadro kőcsalád két tagja egyegy teljesen eltérő alakzat, ebből adódóan a legváltozatosabb minták alkothatók.

Ideálisan használható sűrűn tört vonalú, esetleg íves felületek burkolásághoz is. VERDE gyeprács termékkel kombinálva a gyeprács üregeinek burkolásához, jelzőkőként használható termék. 

Leier VERDE gyeprács

A gyephézagos rendszer ideális megoldást jelent azokra a területekre, ahol a természetes zöldfelület megőrzése mellett szilárd burkolatot kell kialakítanunk. Az elemek rácsszerkezetükkel beilleszkednek a talajba, a hézagokban utat engedve a növényzetnek. 

Leier TAKTILIS burkolatok

Hátránnyal élő embertársaink gyalogos közlekedését, tájékozódását segítik a burkolatba építhető, taktilis jelekkel ellátott burkolókő termékeink. A biztonságos szakaszt jelző, síkból kiemelkedő bordás kivitelű termék a taktilis vezetőkő. A veszélyes szakaszokat, irányváltásokat a felületből kiemelkedő csonkolt kúpokkal ellátott taktilis jelzőkő határolja. 

Semmelrock térkövek

Umbriano térkő

La Linia térkő

Senso Grande térkő

ARTE - Pest Buda kockakő

Appia antica antikolt

Appia antica nem antikolt

Castello antico térkő

Suprema Kombi

Asti Kombi

Fuego antico térkő

Naturo térkő

Pastella térkő

Citytop Grande Kombi

Citytop+ Kombi térkő

Citytop Kombi térkő

Citytop térkő

Citytop Smart térkő

Nardo térkő

Fodorkő

Gyeprácskövek

Ökogreen térkő

Univerzális hullámkő

Behaton