Vinyl Padlók
.

Az elmúlt néhány évben az tapasztalható, hogy a vinyl padlók reneszánszukat élik! Szerencsére a gyártók felismerték azt az utat, amivel tökéletesen ki tudják elégíteni a vásárlók igényeit. Autentikus színekkel rendelkezik, lélegzetelállító fa- és kőhatású megjelenése van, vízálló, karcálló, átlagon felüli módon strapabíró, dizájnja variálható, újra és újra lerakható, a legnépszerűbb bevásárlóközpontok, kávézók, éttermek, és szállodák is rájuk szavaznak. Ezek a vinyl padlók. A vinyl vagy LVT padló nem más, mint egy igazán rugalmas és sokat bíró padlófelület. Ne keverjük össze a régi linóleummal. Az LVT padlók ennél sokkal többet tudnak. Nevük is ezt hordozza Luxury Vinyl Tiles. A vinyl lapok gyártási ideje jelentősen rövidebb, mint a linóleumé.

5+1 érv a vinyl padlók mellett 

1. Egyedülálló alapanyagok, extrém tartós felépítés
Napjainkban már elérhetőek olyan vinyl padlók, melyeknek extrém tartós felépítése a speciális, laboratóriumi körülmények között kifejlesztett anyagösszetételnek köszönhető. Ilyen például az úgynevezett HD MINERAL CORE, ami természetes ásványi kőzetek és polimerek innovatív kombinációja és az Arbiton vinyl padlók elengedhetetlen alkotóeleme. Ez az egyedülálló HD MINERAL CORE réteg eredményezi az Arbiton vinyl padlók tartósságát, időtállóságát és rugalmasságát, azaz maximális kihasználhatóságukat. Ha még kételkednél a szóban forgó Arbiton vinyl padlók megbízhatóságban, akkor csak tekints a garanciát jelző számokra: a LIBERAL kollekcióra 15 év, az AMARON és az AROQ termékcsaládokra 20 év garanciát vállal a gyártó. 

2. Az elhelyezés szabadságaAz Arbiton vinyl padlók egyik előnye az, hogy otthonod bármely helyiségében elhelyezheted őket. Legyen szó akár magas igénybevételnek kitett, forgalmas nappaliról, akár fürdőszobáról, konyháról, ahol a padló és a víz találkozása megszokott, akár gyerekszobáról, ahová általában kellemes tapintású, halk burkolatot képzelünk el, akár olyan privát helyiségekről, mint a hálószoba, mely nem kíván különösen strapabíró padlót. Azzal, hogy az Arbiton vinyl padlók széleskörű felhasználhatóságot biztosítanak, tulajdonképpen megnyitják otthonodat. Gondolj csak bele mennyire esztétikus megoldás, amikor az egy légtérben található konyhába és nappaliba ugyanolyan padló kerül, sőt így még optikailag is növelheted a rendelkezésre álló teret. 

3. Élethű megjelenés
Az Arbiton vinyl padlókat a természet legszebb és legnépszerűbb fa fajtái ihlették, ebből adódóan a valódi fa szépségét meglepően élethűen reprodukálják. Az igazi fa strukúráját a legújabb trendekkel párosítják, így a végeredmény garantáltan valósághű, stílusos és megismételhetetlen.

4. 100% vízállóságA teljes mértékben vízálló Arbiton vinyl padlók új ajtókat nyitnak a lakberendezésben - nem kell aggódnod vízzel való találkozásuk miatt, ugyanis ez ma már nem jelenthet problémát. Így bátran választhatod őket konyhába és fürdőszobába, de akár wellness helyiségekbe, mosókonyhába is jó szolgálatot tesznek. A megfelelő vízszigetelés mellett a ragasztós lerakási móddal rendelkező AROQ kollekció padlóit akár még zuhanyzóba is burkolhatod. A nem mindennapi megjelenés garantált!